
Γευσιγνωσία με Τσίπουρο Γάτσιου
Κάθε μήνα ο Ασβεστόλακος προτείνει 5 νέα πιάτα, 1 νέο γλυκό και 1 νέο ποτο.
7 προτάσεις με άμεση σχέση μεταξύ τους,με βάση την εποχικότητα αλλά και τις απαιτήσεις της γαστρονομικής τάσης.
Το μήνα Φεβρουάριο επικοινωνούμε την συνεργασία μας με το Αποστακτήριο του Ευάγγελου Γάτσιου
Αυτήν την Τρίτη λοιπόν, στις 07.02 παρουσιάζουμε επίσημα τα νέα πιάτα του Ασβεστόλακου που επιμελήθηκε ο νέος chef μας Χρήστος Γιατράκος…..και με κάθε καραφάκι Τσίπουρο Γάτσιου σας κάνουμε δώρο άλλο ένα!
Πιάτα Φεβρουαρίου
Σαλάτα Σπανάκι
(τρυφερά φύλλα σπανάκι,καρύδι,ρόδι,ξινόμη
Ριζότο Πανταριού
(γευστικότατο ριζότο με κρέμα παντζαριού και κατίκι Δομωκού)
Μελιτζανοσαλάτα καπνιστή
(καπνισμένες μελιτζάνες με λαχανικά και σπασμένο πιπέρι)
Κοτόπουλο Νανάκι σχάρας
(κοτόπουλάκι 500 γραμμαρίων ολόκληρο, μαριναρισμένο στην άλμη,στην σχάρα με πουρέ απο ψητές λεμονάτες πατάτες)
Αρνίσια σουβλάκια
(αρνίσια σουβλάκια ψημένα sous vide με δενδρολίβανο)
Τάρτα λεμονιού
χειροποίητη τάρτα με lemon curd και μαρεγκάκια
Τσίπουρο Γάτσιου
τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο με Ηπειρώτικη προέλευση
Την Βραδιά θα ντύσει μουσικά ο Γιώργος Τσαπάρας.