19/05/2016

Η μουσική μας

Κάθε βδομάδα στον Ασβεστόλακο γεμίζει με ζωντανή μουσική, διατηρώντας σεβασμό στην λαϊκή μας παράδοση, διάθεση για τραγούδι, γλέντι και ας… “πάνε κάτω τα φαρμάκια”!

Τρίτη: ο Γιώργος Τσαπάρας σε λαικόεντεχνο μοτίβο \, τραγουδώντας Μάνο Χατζηδάκη, Βασίλη Τσιτσάνη, Μίκη Θεοδωράκη,Μάνο Λοίζο,Γκάτσο, Ξαρχάκο και άλλα τραγούδια συνθετών που αγαπήσαμε και λατρέψαμε.

Τετάρτη και Πέμπτη : Η νέα φωνή του Ασβεστόλακου ο Σπύρος Δαριβάκης έρχεται να μας συνεπάρει με την σεντόρια φωνή του φερνοντάς μας ακούσματα απο διάφορους μουσικούς χώρους.(λαίκο,ρεμπέτικο,εντεχνο,νέο κύμα)

Παρασκευή / Σάββατο βράδυ : Το τετράχορδο μπουζούκι του Δημήτρη Ουρανίτσα συναντά την ρεμπέτικη φωνή του Γιώργου Πεσμετόγλου δημιουργώντας ενα σχήμα για καθε ελληνικό ποιότικο γούστο…

Κυριακή: Ο κυρ Νίκος κάθε Κυριακή βράδυ στον Ασβεστόλακο μετά από λαική απαίτηση… Ο άνθρωπος που συνδέθηκε τόσο πολύ με την 65χρονη ιστορία του μαγαζιού είναι εδω! Κάθε Κυριακή στις 21.00 μεχρι τη 1.00 θα βρίσκεται εδω με την ΣΚΥΛΑ και την ΦΡΑΤΖΟΛΙΤΣΑ του..

2 φορές το μήνα ο Ασβεστόλακος φιλοξενεί μουσικούς καταξιωμένους με μεγάλες συνεργασίες και ονόματα.Μείνετε συντονισμένοι και ενημερωμένοι για τα upcoming events μας.
Μουσικοί και καλλιτέχνες που έχουν εμφανιστεί στο μαγαζί μας:Κυριάκος Γκουβέντας,Κυριάκος Ταπάκης,Μαρίνα Δακανάλη,Σαββέρια Μαργιολά,Μανώλης Πάππος,Αλέξης Πάππος,Ρεμπετιέν,Βασίλης Φλώρος,Νικόλας Αγγελόπουλος,Λουκάς Μεταξάς,Μάριος Παπαδέας,Χαρούλα Τσαλπαρά,Άθως Δανέλλης,Θεατρική ομάδα Μπουρλότο,Δώθε Κειθε,Πέτρος Βουμβουλάκης,VHS, Δημήτρης Μπάκουλης,Νικος Γερματζίδης, κ.α. πολλοί

Εσείς να είστε δω να απολαμβάνεται τους καλλιτέχνες συντροφιά με 7 διαφορετκές ποικιλίες χύμα κρασιού και ποιοτική κουζίνα…

ABOUT THE AUTHOR: kouadmin

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *